RSPro Montage

Beoordelingen van ons werk

Laat ons en andere klanten ook weten wat u van ons vind

Ingezonden beoordelingen

review3

“Fantastisch gedaan.”

De betegeling van de badkamer en het toilet zijn werkelijk fantastisch gedaan. De mozaiektegels zijn zeer nauwkeurig en met veel oog voor detail gelegd. De mannen van Rspro Montage zijn zeer flexibel, klantgericht en geven goed advies over de in te kopen materialen. Het zelf kunnen inkopen van tegels (Rb Tegels in Tiel) en badmeubilair (Ikea, Praxis en Internet) heeft er voor gezorgd dat de badkamer binnen budget is gebleven. Rspro Montage was een van de weinige aannemers die bereid was tot het inbouwen van douchegoot in ondiepe vloer met vloerverwarming en douchekranen in relatief dunne muur.

Dhr Jan Groenewegen
's-Gravenshage

review2

“Naar volle tevredenheid uitgevoerd!”

Zeer goede ervaring met Rs pro montage.Vanaf het begin prettig contact onderhouden per telefoon. De offerte was gespecificeerd en duidelijk omschreven welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. Het monteren van onze bleek geen enkel probleem voor rs pro montage. Aangezien niet alle wanden 90 graden stonden, was er veel maatwerk vereist dit was geen probleem, De werkzaamheden zijn zorgvuldig en netjes uitgevoerd.
Kortom, zeer tevreden en bij een volgende verbouwing graag weer deze keukenmonteur. Ik kan hem iedereen aanraden, van kleine tot grote keukenprojecten..

Familie Roosendaal
Leidschendam

review

“Bereikbaarheid is perfect.”

Via Rspro montage in contact gekomen met Plieger en tegelhandel RB tegels in tiel, perfect geholpen en alle wensen zijn omgezet in een prachtige badkamer, probleemloze oplevering en niets anders als lof, alle afspraken zijn perfect nagekomen, ze denken mee en ondersteunen met het zoeken naar goede oplossingen tijdens de bouw. Meer dan prettige samenwerking, ga zo door mannen.....

Familie Hornweg
Spijkenisse

review

“Aan te bevelen.”

Rspro Montage en collega's hebben bij ons een prachtig badkamertje ingericht. Alles klopte logistiek, afspraken en de mannen leverden vakwerk. Aan te bevelen dus, waarbij ook de adviseur van Plieger mag worden genoemd die no-nonsense advies gaf en goed meedacht met ons. mvg

Mvr van Son
's-Gravenshage

Beoordeel ons

© RSPro Montage 2021
Website gemaakt door: Westdesign.nl